|
| Autor |
Wiadomość |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 7:53 pm Temat postu: Proto Matrix 8 |
|
|
Sprzedaje w imieniu Marcina z Rzeszowa ktory konczy swoja przygode z paintballem.
Marker jest w 100% sprawny w stanie prawie idealnym(zadnych rysek, otarc itp.), wiecej gral z nami jako backup na PLP niz gral nim Marcin Wczesniej ten marker mialem ja. Wymienilem oczy, wymieniony eye-pipe na przerobiony z DM8.
W markerze wymienilem wszystkie oringi, zalozylem reg'a od DM8/9/10.
Nic nie syczy, marker smiga jak dziki dzik.
Bolt w markerze jest inny niz w DM8 ale za to taki sam jak w DM9/10- troche krotszy.
Marker byl u mnie na czyszczeniu, smarowaniu, ustawianiu. Zapraszam do przestrzelania, mozliwosc zabrania go na jakas gierke.
Do markera mam pudelko, instrukcje, smar i barell baga.
Cena okolo 1100
 _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcin Werner Szeregowiec
|
Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 7:11 pm Temat postu: |
|
|
Mam do sprzedania jeszcze pozostałe moje graty. Ciuchy SLY, pas EMPIRE, rekawiczki DYE, maske EVENT (+ 3 szybki) no i butle. Zresztą wszystko mam do sprzedania oczywiście oprócz żony hahaha  _________________ Załoga PUB KINO
GG 4233129
mail mancin1@op.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|