| Autor |
Wiadomość |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 4:50 pm Temat postu: PLP 2010 |
|
|
Jako ze do pierwszego PLP juz nie daleko, zakladam ten temat zeby poczynic pewne ustalenia.
Pierwsza rzecz i najwazniejsza to czy osoby z ktorymi rozmawialem sa naprawde nastawione na gre?
Nie chce sytuacji z tamtego roku ze nie bedzie z kim grac.
Jezeli ktos jest zdecydowany to prosze sobie te daty wpisac do terminarza i nie planowac wtedy slubow, wesel, narodzin dzieci, pogrzebow, itd.
2010-04-10 PLP Liga II - Warszawa
2010-05-15 PLP Liga II - Pabianice
2010-06-26 PLP liga II - Poznań
2010-08-07 PLP Liga II - Radom
2010-09-25 PLP Liga II - Kraków
Po za tymi turniejami chcialbym zebysmy w marcu zaliczyli sparing u assassinow WSZYSCY! Jeszcze nie wiadomo ile tych sparingow bedzie mozliwe ze jeden w marcu a drugi tydzien przed PLP w kwietniu.
Naprawde warto tam jechac bo pole Millenijne, layout zrobia z Wawy jak juz bedzie dostepny, kule tanie no i maja nam przekazac troche wiedzy tajemnej.
Do tego mamy zaproszenie w marcu do Starachowic do F2F ale to jak ktos bedzie mial checi i kase bo od nich sie wiele nie nauczymy...
Jest opcja zaplacenia za caly sezon wpisowego z gory- znizka 20%, wychodzi wtedy ze 5turniej bedzie gratis.
Zaplacic trzeba do konca marca.
Wychodzi wtedy przy 8miu osobach- 275zl za osobe i z glowy. Ja jestem za taka opcja.
Prosze o uwagi i opinie. _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;)
Ostatnio zmieniony przez Patryk dnia Czw Mar 18, 2010 2:42 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stykky Weteran

Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 440 Skąd: Rzeszów - Zalesie - Pogoń Bydło
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 5:20 pm Temat postu: |
|
|
terminy beda, wpisowe bedzie, treningi beda. :F _________________ "Prawdziwi speedballowcy nie jedzą miodu... oni żują pszczoły..."
www.stykky.pl
GSM: 609-261-024 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Thomal Plutonowy
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 5:31 pm Temat postu: |
|
|
W sumie ciężko mi wybiegać aż tak do przodu ale Wawe mogę potwierdzić i tu nie chodzi o moją chęć do gry ale bardziej możliwości finansowe i wszelkie sytuacje które nie pozwolą grać (np. kontuzja). Ta wpłata z góry oczywiście jest bardzo motywująca do gry, bo "Jeśli zapłaciłem to szkoda tracić kasy" przynajmniej w moim mniemaniu, jednakże nie wiem czy ktoś od razu wyłoży taką sumę biorąc pod uwagę fakt, że kulki i cała wyprawa też tania nie będzie. Oczywiście piszę się na treningi u assassinów
Podpisał:
Ahmed  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hash Weteran

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 6:15 pm Temat postu: |
|
|
sufler delikatnie podpowiada zeby napisac: "Uroczyscie obiecuje jechac na wszystkie 5 turniejow:) W przeciwnym razie niech mi krocze grzybem porosnie!"
Nawet nie chodzi o motywacje zapłaciłem to pojade, bo to mozna jakoś policzyć i czesc floty odzyskać. Nie planuje wesel ani komunii w tym roku, bardziej obawiam się o flote i zdrowie, ale fajnie mieć jeden turniej bez wpisowego, bo wiadomo dojazd tez kosztuje zatem złoze sie za caly sezon, a na reszte bede kołował kase na bierzaco.
Moze warto zrobic listę kto kiedy może, zeby skład był jasny, bo nie wszyscy są jak Patryk ze cały zakład pracy wie ze TE dni są święte:). _________________ enjoy responsibly |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 6:22 pm Temat postu: |
|
|
kurde ja tu musze jeszcze kompa pod starcrafta 2 kupic
ale jestem za opcja ze z góry kazdy da 275... bedzie z glowy w ten czas.
zauwazcie ze kazdy turniej bedzie kosztowal kilka stów od łepka...
lepiej teraz dac 275 bo pozniej bedzie ciezej zebrac wieksza sume... jesli jest te 8 osob ktore chce jezdzic to powinno tak wlasnie sie stac.
Kolejna sprawa ale z tym zwiazana, ja bym poczekal az powiedza gdzie te 5 turnieji ma byc... bo jesli sie okaze ze jeden bedzie np. olsztyn, szczecin... to co mi z zaoszczedzenia na tym ze nie bedzie wpisowego jak na paliwo pojdzie wiecej, a tam na pewno nie pojedziemy chyba ze sie sponsor znajdzie co da kase. _________________ paintball rzeszów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukas Weteran
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 9:35 am Temat postu: |
|
|
Ja jestem za wpłaceniem wpisowego na cały sezon, ale zgadzam się z Kogutem, że powinniśmy poczekać na lokalizacje, żeby się nie okazało, że będzie 2 turnieje będą poza naszymi możliwościami i zasięgiem.
Co do mnie. To jak kasa i zdrowie pozwoli (zakładając, że jakiś wielkich rewolucji nie będzie) i nie uwzględniając czynników losowych to na dzień dzisiejszy moja obecność wygląda tak:
2010-04-10 Warszawa - 100%
2010-05-15 - ?
2010-06-26 - 90%
2010-08-28 - 100%
2010-10-02 - ?
Pytajniki to terminy, których na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie określić. Wtedy jest u mnie sezon imprezowy. Jeśli będę miał wtedy imprezę i będę musiał ją obstawiać (nie zawsze tak jest) to nie pojadę. Oczywiście będę chciał to tak rozplanować, żeby mieć wolne, ale nie zawsze się da bo to nie wszystko zależy ode mnie. Chciałbym pojechać przynajmniej na 4, ale min. to 3. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stykky Weteran

|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 4:36 pm Temat postu: |
|
|
A odnośnie sponsora.
To ubierzemy ładnie patryka wypucujemy i wypuscimy go w sobotę do bochemy żeby coś zarobił.
Znajdzie jakąś sweet Sixty z własnym gabinetem dentystycznym i sponsor na wyjazdy się znajdzie 
Ma dupe to niech zarobi!  _________________ "Prawdziwi speedballowcy nie jedzą miodu... oni żują pszczoły..."
www.stykky.pl
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 7:39 am Temat postu: |
|
|
Ja jestem brzydki i sie nie nadaje. Najwyzej jakas sprzatajaca w zakladzie dentystycznym moge wyrwac, ale ona nam nie zapewni stabilnosci finansowej
A tak wogole przeciez mamy sponsora- macie chustki? No  _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stykky Weteran

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 4:04 pm Temat postu: |
|
|
To galerianka trzeba wyslac w takim razie   _________________ "Prawdziwi speedballowcy nie jedzą miodu... oni żują pszczoły..."
www.stykky.pl
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lagun Szeregowiec

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 7:13 pm Temat postu: |
|
|
ja chce! ja chce! _________________ GG - 4732387
KOM - 605108496
MAIL - fp17(at)wp.pl
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stykky Weteran

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 8:11 pm Temat postu: |
|
|
lagun az tyle floty to nam nie trzeba. wiem ze ty jednego wieczora cztery sponsorki znajdziesz ale nam trzeba jedna ale konkretna  _________________ "Prawdziwi speedballowcy nie jedzą miodu... oni żują pszczoły..."
www.stykky.pl
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lagun Szeregowiec

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 8:45 pm Temat postu: |
|
|
duzo trzeba! powiedz ze trzeba duzo  _________________ GG - 4732387
KOM - 605108496
MAIL - fp17(at)wp.pl
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 8:48 pm Temat postu: |
|
|
prosze nie robic offtopow Zalozcie sobie temat: "Jak zarabiam na zycie" i bedzie ok.
Czekam na wypowiedzi moich najlepszych front player'ow  _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Thomal Plutonowy
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 3:32 pm Temat postu: |
|
|
Kolejne info nt. PLP 2010
Miło nam poinformować, iż ż Zarząd PLP jest w końcowej fazie ustalania lokalizacji dla wszystkich terminów PLP. Na dzień dzisiejszy podajemy informacje na temat dwudniowych zawodów. I tak pierwszy turniej PLP zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami odbędzie się w Warszawie w dniach 10-11.04.2010.
Pozostałe terminy:
* 2010-04-10 PLP liga 2 - Warszawa
* 2010-04-11 PLP Superliga - Warszawa
* 2010-05-15 PLP liga 2 -Wkrótce
* 2010-06-26 PLP liga 2 - Poznań
* 2010-06-27 PLP Superliga -Poznań
* 2010-08-28 PLP liga 2 -Kraków
* 2010-08-29 PLP Superliga -Kraków
* 2010-10-02 PLP liga 2 -Wkrótce
Jednocześnie informujemy że dwa nieogłoszone dotąd turnieje II Ligi odbędą się w Polsce centralnej.
Ponieważ zgłaszają się drużyny z pytaniem odnośnie promocji na wpisowe w II Lidze uprzejmie informujemy, że 20% zniżka dotyczy opłaty za wszystkie pięć edycji, które będą rozegrane w tym roku.
Informacje na temat składów w sezonie 2010:
Superliga
* Drużyny mogą zgłosić maksymalnie 15 zawodników do składu na cały sezon;
* W danym turnieju może wziąć udział maksymalnie 10 zawodników z podanego składu na sezon;
* Składy będą zamknięte przed drugim turniejem Superligi, przed drugim turniejem składy mogą być uzupełniane;
* Zawodnik przypisany do składu danej drużyny nie może w trakcie sezonu zmienić zespołu;
II Liga
* Składy są otwarte cały sezon;
* W danym turnieju może wziąć udział maksymalnie 10 zawodników;
* Zawodnik może zmienić drużynę jednak nie w ramach jednego turnieju(zawodnik zmieniający drużynę musi wyrobić nowe ID);
* Zawodnik drużyny II Ligi może przejść do drużyny Superligi pod warunkiem, że będzie dodany do składu Superligi przed zamknięciem składów dla Superlig (zawodnik taki musi wyrobić nowe ID dla Superligi). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogut Site Admin

|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 9:36 pm Temat postu: |
|
|
ciekawe co z tymi ID co teraz mamy. _________________ paintball rzeszów |
|
| Powrót do góry |