|
| Autor |
Wiadomość |
mr1983stalin Mieczyk
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 5:01 pm Temat postu: Mam las i mogę tam malować ?? |
|
|
Witam koledzy ktoś się orientuje jak to jest w przepisach czy jak mam kawałek lasu w parku krajobrazowo-przyrodniczy czy moge tam sobie hasać i strzelać ?? czy nie mogę ?? bo kulki są tam takie że się po deszczu zmyją hehe to mogę ?? ktoś wie ?? z góry dzięki za pomoc  _________________ stalin malował z hitlerem  i gdyby dalej żyli to dalej by malowali   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jowitek Rekrut

|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 10:09 pm Temat postu: |
|
|
to jest jak z chodzeniem po lesie z wykrywaczem - niby wolno ale lepiej się nie pytać.
Zapytasz się w gminie - to każą rozwiesić siatki, żeby nie trafić zbłąkanego grzybiarza.
Zapytasz leśnika - to okaże się że jesteś groźniejszy od kłusownika, bo żaby się kulkami dławią.
Zapytasz policjanta - to sprawdzi czyś nie terrorysta.
Zapytasz żołnierza - to się czepi że chodzisz w mundurze.
Zapytasz pogranicznika - to sprawdzi czy marker nie z przemytu
Zaprosisz kolegę na strzelanko - to urząd skarbowy Ci wyliczy jaką wartość miała darowizna w postaci użyczenia obiektu sportowego i ile należy się podatku zapłacić.
Proboszcz pewnie też po plecach nie poklepie za strzelanie do bliźnich.
Mówisz park krajobrazowo-przyrodniczy? To jeszcze będziesz musiał uważać na niedźwiedzie. Czytałem ze w USA, misie się rozmakowały w kulkach do tego stopnia, że gdy tylko słyszały odgłosy wystrzałów, to leciały przepłoszyć p-b'olistów i wyjadać pogubione kulki. Problem był na tyle poważny że właściciel tego ośrodka musiał zrezygnować z P-B. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mr1983stalin Mieczyk
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 10:31 pm Temat postu: |
|
|
Heheh to miśkach jest dobre tam tylko są wilki i dziki z tego co widziałem no i sarny żaby też więc kiedyś was nie zaproszę bez mundórów i markerów z przemytu hehe i nie postrzelamy się w tym lesie ;D pozdrówka  _________________ stalin malował z hitlerem  i gdyby dalej żyli to dalej by malowali   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|