| Autor |
Wiadomość |
Staszek Plutonowy

|
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 8:51 pm Temat postu: Juwenalia Politechnika |
|
|
Witam wszytskich
Istnieje mozliwosc zorganizowania gry/pola ( lanserki speedballowej) na juwenaliach w tzw "strefie adrenaliny". wszystko zalerzy od ilosci chetnych
!! co do konkretnej daty to moze to byc czwartek lub piatek ( 12,13 Maj) koszt takiej imprezy to okolo 30 zł ( w cenie Hp)
bardzo prosze o wpisanie sie na liste kto ewentulanie miał by ochote wziasc udział ( gra/pomoc przy rozkłądaniu pola )
1. Staszek
2. Lagun
3. Hasz
4. KOgut
5. Hardcorowy Koks
6. _________________ www.pogonbydlo.pl
gg: 7824972 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
grzechotnik Rekrut
|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 7:43 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszytskich Wink
Istnieje mozliwosc zorganizowania gry/pola ( lanserki speedballowej) na juwenaliach w tzw "strefie adrenaliny". wszystko zalerzy od ilosci chetnych
!! co do konkretnej daty to moze to byc czwartek lub piatek ( 12,13 Maj) koszt takiej imprezy to okolo 30 zł ( w cenie Hp)
bardzo prosze o wpisanie sie na liste kto ewentulanie miał by ochote wziasc udział ( gra/pomoc przy rozkłądaniu pola )
1. Staszek
2. Lagun
3. Hasz
4. KOgut
5. Hardcorowy Koks
6. grzechotnik(zawód hydraulik)
| Powrót do góry |
|
 |
sieper Weteran

|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Zgadza się. Politechnika nie da ani grosza. Ale pozwoli sie rozłożyć jak zwykle. Kurwa sa balony i wszystko, tylko postawić! Ja was nie chce znac... Czy ja tylko jestej czystej krwi speedballowcem?  _________________ "Kulki są okrągłe, a bazy są dwie.
Albo my wygramy, albo oni."
Filip Siepkowski
http://www.pogonbydlo.pl/
GG:2307821
GSM:510 057 706
Tanie Strzelanie? Dzwoń, damy radę! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lagun Szeregowiec

|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 11:01 pm Temat postu: |
|
|
to coi mam gdzies byc o ktorejs gdzies ? dzwoncie na kom jak cos _________________ GG - 4732387
KOM - 605108496
MAIL - fp17(at)wp.pl
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Igor Weteran

|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 2:27 pm Temat postu: |
|
|
| Chłopaki niech się nauczą że za pewne rzeczy należy płacić. Dwa lata temu był Proaktyw na ExtremeDay z paintem i moze jedna osoba przyszła i wykupiła dostęp. Tym razem będzie podobnie gdyż student 20-30 zł woli wydac na piwko niż na 5 minut przyjemności postrzelania.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
grzechotnik Rekrut
|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 5:51 pm Temat postu: |
|
|
Niektóre sporty należy propagować żeby można było na nich później zarabiać jeśli niema chęci to zostaje bieganina po krzaczorach i łąkach a SPEDBALL zostawmy prawdziwym mężczyznom  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Igor Weteran

|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 7:06 pm Temat postu: |
|
|
| grzechotnik napisał: | Niektóre sporty należy propagować żeby można było na nich później zarabiać jeśli niema chęci to zostaje bieganina po krzaczorach i łąkach a SPEDBALL zostawmy prawdziwym mężczyznom  |
? co to za gość ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
grzechotnik Rekrut
|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 11:04 pm Temat postu: |
|
|
Jestem prostym chłopakiem który lubi BALONY nic więcej pozdrawiam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
grzechotnik Rekrut
|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 11:53 pm Temat postu: |
|
|
Ktoś przynajmniej ma balony zagramanicom POZDRO F  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patryk Weteran

|
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 7:43 am Temat postu: |
|
|
| grzechotnik napisał: | Niektóre sporty należy propagować żeby można było na nich później zarabiać jeśli niema chęci to zostaje bieganina po krzaczorach i łąkach a SPEDBALL zostawmy prawdziwym mężczyznom  |
Promujemy speeda od jakis 4lat nie po to zeby zarabiac tylko po to zeby mial kto z nami grac... Byly rozne imprezy organizowane przez ten czas, czasami dla ludzi przy wspolpracy z Arturem czasami pokazowki na wiekszych imprezach: juwenaliach, dniach akademików Laury i Filona. Przez ten czas nie zainteresowalo to nikogo ze studentow na tyle zeby zaczac grac, tak jak pisze Igor student woli sie najebac niz wydac kase na kule.
Wiekszosc osob(wszyscy po za Ahmedem) ktore nami gra zaczynala grac w lesie a potem zlapala zajawke i to glownie dla nich sa te imprezy w Rzeszowie zeby mieli gdzie zagrac na balonach nie koniecznie jadac na turniej w Polske.
Jak widac nie ma checi wsrod nich wiec nie ma sensu robic czegos na sile...
Intoxicated ma jutro turniej, bylismy w tym miesiacu w Kielcach(fakt ze nie pogralismy), jak dobrze pojdzie to w tym miesiacu jeszcze jeden turniej + treningi na raballach tak ze my cisnienia na rozkladanie tego dla siebie nie mamy.
| sieper napisał: | | Czy ja tylko jestej czystej krwi speedballowcem? |
Jeszcze Jerry jest... _________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. Przychodzi taki jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to robi.
Serwis, kule i wogole;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
-zeus- Weteran

|
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 11:38 am Temat postu: |
|
|
| grzechotnik napisał: | Jestem prostym chłopakiem który lubi BALONY nic więcej pozdrawiam  |
Zatem jesteś chłopakiem, który lubi Balony czy prawdziwym mężczyzną grającym w SPEDBALL?
Jak zawsze bawi i bawiło nie przypisywanie ideologi do poszczególnych odmian Paintballu ale Twoja wypowiedź spowodowała szczególny grymas na mojej twarzy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
grzechotnik Rekrut
|
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 5:41 pm Temat postu: |
|
|
Prawdziwego SPEDBALOWCA poznaje się potym jak kończy gre a nie jak zaczyna pozatym każdy powinien mieć pasję w rzyciu . A ja dalej jestem prostym chłopakiem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
-zeus- Weteran

|
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 6:00 pm Temat postu: |
|
|
| grzechotnik napisał: | Prawdziwego SPEDBALOWCA poznaje się potym jak kończy gre a nie jak zaczyna pozatym każdy powinien mieć pasję w rzyciu . A ja dalej jestem prostym chłopakiem  |
Myślałem, że grymas na mojej twarzy przybrał maksymalne rozmiary po twojej poprzedniej wypowiedzi! Błąd. Jesteś waść człowiekiem nieprzewidywalnym! Teraz mą twarz wykrzywił taki uśmiech jakiego się nawet nie spodziewałem Życzę Ci zatem obyś zawsze kończył! Ale obyś nie skończył zanim zaczniesz... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Igor Weteran

|
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 7:30 pm Temat postu: |
|
|
| grzechotnik napisał: | Prawdziwego SPEDBALOWCA poznaje się potym jak kończy gre a nie jak zaczyna pozatym każdy powinien mieć pasję w rzyciu . A ja dalej jestem prostym chłopakiem  |
życie przez z z kropką  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
artur_b Weteran
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|