FAQ Użytkownicy Grupy Galerie Rejestracja Zaloguj
Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Szukaj

Amatorski Turniej Paintballowy.
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Graveyard
Autor Wiadomość
kogut
Site Admin

PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 2:36 pm    Temat postu: Amatorski Turniej Paintballowy. Odpowiedz z cytatem

Rzeszowski klub paintballowy Confederates planuje zorganizowac amatorski turniej speedballowy, ktorego celem bedzie promocja tego sportu w regionie. Speedball to sportowa odmiana paintballu zaprojektowana tak aby mogła być oglądana przez widzów. W speedballu biorą udział dwie drużyny. Gra rozgrywana jest na obszarze mniej więcej polowy boiska pilkarskiego.

Klub planuje zorganizowac 3 turnieje na terenie Rzeszowa. Turnieje odbywac sie beda w weekendy, w sobote lub w niedziele. Szczegolowy terminarz zostanie ustalony wraz z druzynami, ktore zgłoszą sie na turniej. W przypadku gdy zainteresowanie turniejem będzie duże, istnieje mozliwosc rozegrania wiekszej ich liczby.

Nagroda za wygranie elminacji jest cos na pocieszenie. Np. zgrzewka piwa + jakies gadżety od sponsorow jesli takowi sie znajdą, zas w razie wiekszego zainteresowania - glowna nagroda będzie puchar ufundowany przez firme ktora bedzie chciala go zasponsorowac Wink

Regulamin: (moze ulec zmianie po konsultacjach z chetnymi do gry)

1. Turniej przeznaczony jest tylko i wylacznie dla amatorow tego sportu. Kazda druzyna musi skladac sie z minimum 3 zawodnikow. W turnieju wezmie udzial minimum 9 amatorskich druzyn, w kazdej eliminacji turnieju bedzie obowiazywala zasada kazdy z kazdym. W przypadku gdy w danym turnieju bedzie wiecej niż 12-scie druzyn, zostana one podzielone na dwie grupy.

2. Za wygranie turnieju druzyna otrzymuje 25 punktow. Drugie miejsce 22 punkty, trzecie 20, czwarte 18, piate 16 itd.

3. Organizacja i sedziowaniem zajmie sie klub Confederates.

4. Punktacja za kazdy mecz, 10 pkt za zdjetego przeciwnika , 10 pkt za swojego zawodnika pozostajacego w grze, 20 pkt za pierwsze podjecie flagi, 20 pkt za doniesienie flagi przeciwnika do swojej bazy

5. ilosc kulek na zawodnika na jeden mecz bedzie ustalana w zaleznosci od ilosci druzyn. Nie bedzie to jednak wiecej niz 50 kulek, co da max 150 kulek na druzyne na jeden mecz.

6. Wpisowe od druzny bedzie wynosilo okolo 120 zl +/- 20 zl za jedna eliminacje turnieju. Za pieniadze, ktore zostana z wpisowego kupimy wode, reczniki do wycierania farby, jakies plyny do czyszczenia masek, anifoga itp. Wpisowe jest gwarancja gry w turnieju, zas jego wczesniejsza wplata pozwoli nam lepiej sie przygotowac i uniknac niespodzianek. Jesli druzyna zaplaci wpisowe a sie nie pojawi, pieniadze przechodza na poczet kolejnej eliminacji turnieju.

7. wszystko co nie zostalo tu zapisane zostanie ustalone z chetnymi druzynami.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
tosiabunio
Mieczyk

PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 2:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomysł oczywiście świetny.

Dlaczego jednak nie oprzeć się wprost o regulamin PPLH, przynajmniej w zakresie samej rozgrywki, niekoniecznie organizacji?

Ograniczenie do spłuczki jest rozsądne, bo kto będzie odliczał mozolnie te 50 kulek na łeb i pilnował, czy ktoś nie przemycił jednej albo dwóch?. No i speed to speed, trochę farby musi polecieć.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Patryk
Weteran

PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 2:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bedzie oparty o regulamin PPLH oczywiscie z wyjatkami bo graja amatorzy. Limit do 50 kulek jest po to zeby zachecic jak najwiecej ludzi, gdybysmy dawali po spluczce na glowe kasa za wpisowe by wzrosla do 300zl... Zreszta patrzac na doswiadczenie ze studenckiego turnieju taka liczba kulek na mecz jest wystarczajaca brajac na Tipkach. My dajemy kulki jak rowniez zbieramy je po grze, zeby nie bylo sytuacji ze ktos sobie odklada na potem Wink

Serwis, kule i wogole;)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kogut
Site Admin

PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 3:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

narazie sprawdzmy jakie bedzie zainteresowanie. Odnosnie ilosci kulek to wiadome ze nie bedziemy liczyc dokladnie 50 dla kazdego co do sztuki... chodzi o ogolny zarys jak to bedzie wygladalo... pozniej sie wszystko zweryfikuje i ustali wraz chetnymi osobami.
Powrót do góry
vilgerfortz
Rekrut

PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 6:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym zagral, amator jestem, ochote mam no ale zalezy kiedy to bedzie ? Jak cos w okolicach wrzesnia lub pazdziernika to moze wpadne Smile
Powrót do góry
Patryk
Weteran

PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 6:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W tym miejscu az prosi sie cytat z psi "chodziło o amatorów paintballa, a nie dziwek, wódy i dragów" Wink
Wiec Kozi nie mozesz bo miales spora stycznosc z paintballem.

Serwis, kule i wogole;)
Powrót do góry
tosiabunio
Mieczyk

PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 6:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kogut napisał:
narazie sprawdzmy jakie bedzie zainteresowanie. Odnosnie ilosci kulek to wiadome ze nie bedziemy liczyc dokladnie 50 dla kazdego co do sztuki... chodzi o ogolny zarys jak to bedzie wygladalo... pozniej sie wszystko zweryfikuje i ustali wraz chetnymi osobami.

No to niech będzie tuba 100, bo to łatwo odmierzyć. Ale co mi tam, to dla amatorów, nie profesjonalistów, jak ja Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kogut
Site Admin

PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 8:10 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niee to kozi zagra w turnieju zwyklym dla wszystkich... bo z tymi co klamke na oczy pierwszy raz zobacza to nie ma sensu.
Powrót do góry
Patryk
Weteran

PostWysłany: Nie Sie 05, 2007 7:40 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak wam idzie montowanie druzyn ja juz mam jedna na 100% w porywach do 2och. Jak dobrze pojdzie to sie wyrobimy do 11stego. DZIALAC PANOWIE!

Serwis, kule i wogole;)
Powrót do góry
artur_b
Weteran

PostWysłany: Nie Sie 05, 2007 11:15 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja zmontuje ze 3 drużyny ode mnie z zeto
Patryk
Weteran

PostWysłany: Nie Sie 05, 2007 11:43 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Super, tylko Artur niech to beda amatorzy Wink

Serwis, kule i wogole;)
Powrót do góry
Hash
Weteran

PostWysłany: Nie Sie 05, 2007 12:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wici rozpuściłem brak odpowiedzi jak na razie...
Patryk
Weteran

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 7:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Panowie reaktywuje temat. Ja juz mam 2-3 druzyny. Moze sie wezmiemy w garsc i zorganizujemy cos 2 wrzesnia?

Serwis, kule i wogole;)
Powrót do góry
BaracudaV
Weteran

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 9:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Patryk napisał:
"chodziło o amatorów paintballa, a nie dziwek, wódy i dragów" Wink

No to ja sie nie lapie ani tu ani tu, mam płodne dni Sad

Do potem

GG : 2891009
Powrót do góry
Mirek
Rekrut

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 10:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli można to 1 trójka sie też pisze na 100% i może jeszcze się załatwi z 2 inne od Nas
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Graveyard Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: