FAQ Użytkownicy Grupy Galerie Rejestracja Zaloguj
Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Szukaj

darwin
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Duperele i Inne Pomysły
Autor Wiadomość
sieper
Weteran

PostWysłany: Sob Paź 31, 2009 10:41 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Posłuchaj dziecko. Napisałeś wcześniej kilka durnych postów w różnych działach i w różnych tematach. Nie wiem dlaczego to robiłeś i mam nadzieje, że byłeś pijany a nie chciałeś sobie pisaniem besensu rangi na tym szanownym forum podnieść. W kilku z nich piłeś wyraźnie do Koguta. Więc posty te zostały usuniętę i większość osób nie zdążyła ich nawet przeczytać. Osobiście rozmawiałem z Kogutem i stwierdził, że Cię nie zna lub bynajmniej twój nick nic mu nie mówi, więc dopuki się nie przedstawisz to kolegi z niego bym sobie nie robił.

Filip Siepkowski
http://www.pogonbydlo.pl/
GG:2307821
GSM:510 057 706
Tanie Strzelanie? Dzwoń, damy radę!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Igor
Weteran

PostWysłany: Sob Paź 31, 2009 7:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cóż to za solidarny front obrony Koguta, a auto to kto malował nono Smile)

Szczerze mówiąć myslałem że tą dziecinade juz skończyliście ale proszę nadal temat zastępczy jak się nic nie dzieje......
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM
kogut
Site Admin

PostWysłany: Sob Paź 31, 2009 8:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

patryk-826 napisał:
A co do koguta to swoim gadaniem obraża mnie i 30 klika milionów chrześcijan bo ja nikogo na siłe do swojej wiary nie przekonuje a on na siłe próbuje udowodnić że nasza wiara nie ma jakich kolwiek podstaw.

- jest was troche wiecej niz 30 mln... Wink lecz malutko wciąż i tak hehe...
- Ja Cie do swojej wiary nie przekonuje, bo ja nie wierze w gadajace węże.
- tak, Twoja wiara ma podstawy... jakas ksiazke, ktora napisała banda wypasaczy kóz sprzed 2000 lat.

ps. wszystkie Twoje posty sa kasowane i wklejane w jeden. Nie wysilaj sie z nabijaniem sobie licznika bo i tak Ci admin pokasuje te bełkoty, chwile wzruszeń, beknięcia i inne takie.
patryk-826
Rekrut

PostWysłany: Nie Lis 15, 2009 12:39 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale ja sobie niczego nie nabijam bo mi na tym nie zalerzy na podnoszeniu jakiejs tam waszej smiesznej rangi.
Chce tylko powiedzic ze niedawno ktoś mi zarzucał ze ja ciebie obrazam traz swoim pisaniem obrazasz mnie tylko tego ten twoj chłopak SIEPER nie widzi.
Nie chce mi sie wiecej z wami gadać bo nie będę sie znizal do pozimu rozmowy koguta o wezach i innych jego.
Pozdrawiam
Lagun
Szeregowiec

PostWysłany: Nie Lis 15, 2009 1:03 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cisnie mi sie cytat z filmu ktory przed chwila sobie odswierzylem "Ajlawju"
Jak to Czarek do Kasi Figury krzyczy soczyste "WYPI*RDALAAAAJ" Slodka scena Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
kogut
Site Admin

PostWysłany: Pon Lis 16, 2009 1:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

patryk-826 napisał:
ale ja sobie niczego nie nabijam bo mi na tym nie zalerzy na podnoszeniu jakiejs tam waszej smiesznej rangi.

ranga jest smieszna i nikt z 300 osob ktore przewinely sie przez to forum nie traktowal jej na powaznie. Jestes pierwszy!

Ostatnio przegladnalem wszystkie Twoje wypowiedzi, 80% z nich to było:

"aha", "ok", "aha", "yhy", "aha", "uhhmm", "hmm", "?", "aha", "aha", "ok", "aha", "ok" itd...

Wszystkie zostaly usuniete... jesli Twoim motywem nie bylo nabijanie postow to co? chciales byc slawny? udalo Ci się! gratuluje!
patryk-826
Rekrut

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 7:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pisałem bo mi sie nudziło poprostu myslałem ze po to jest forum ale moze tu jest inaczej
patryk-826
Rekrut

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 7:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chociaz z drugiej strony dzieki temu gadamy juz ładnych pare dni.Więc chyba cel został osiagniety:)
bek0n
Mieczyk

PostWysłany: Sro Mar 03, 2010 3:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ogolnie Darwin w dzisiejszych czashch zrobil by furore u walata disneya kolesia mozna posadzic kolo brzechwy i braci grim Wink calą ta jego teorie mozna wsadzic miedzy bajki skoro pochodzimy od malpy i najpierw latalismy na czterech konczynach puzniej stanelismy na dwoch nogach to czemu do cholery przez ten czas nie wyrosly nam jeszcze skrzydla, albo chociaz male piurko ? tak z niczegoo ewolucja stanela w miejscu ? dlaczego tylko malpy ewulowaly w taki sposub ze teraz jestesmy i inteligentni i wyprostowani etc , najlepsze jest to ze tak nagle od neadertalczyka stalismy sie tak inteligetni neadertalczyk(zył od ok. 400 000 do ok. 24 500 lat temu.) pstryk(18tys lat ) i prosze panstaw mamy o to sumerow. hmm troche to dziwne gdzie byla ta ewolucja przez 370 tys lat ? pewnie na wakacjach, bo powrocie wziela sie niezle do roboty w ciagu 18 tysciecy lat z kolesia ktory nie potrafil wydusic z siebie slowa nagle o to mamy Cywilizacje sumerow i to niezwylke rozwinieta i zorganizowana [/b] Sumerowie wiedzieli o tym że ziemia jest okrągła i krąży wokół słońca wiedzieli nawet o istnieniu planet transsaturnicznych (w tym o jeszcze jednej planecie do dziś nieodkrytej). To właśnie tam wynaleziono koło zastosowano podział doby na 24 godziny a godziny na 60 minut. Stamtąd wywodzi się prawodawstwo oraz matematyka i astrologia. A co najciekawsze tam właśnie powstały wszystkie mity, powielane później w Grecji, Rzymie i... w Starym Testamencie.

Mit o stworzeniu pierwszego człowieka i umieszczeniu go w rajskim ogrodzie również ma sumeryjski rodowód, z tą różnicą, że w micie sumeryjskim mowa jest nie o bogu, lecz o bogach w liczbie mnogiej. Również sumeryjski mit o potopie jest identyczny z tym, który znamy jako opowieść o Noem i jego Arce. Jedyna różnica polega na tym, że bohater miał inne imię, a potop został zesłany przez rozgniewanych bogów. o tym wszystki mozna poczytac w necie szczegolnie zainteresowanym odsylam do ksiazek autora Zacharia Sitchin.

Czlowiek zostal stworzony przez wysoko rozwinieta cywilizacje ktora nazwala sie bogami

[/url]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Duperele i Inne Pomysły Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: